Referenties

In de loop van de tijd heeft CompuShare Automatiseringsoplossingen een divers aantal klanten opgebouwd door geheel Nederland. Wij hebben klanten in de zorg, maar hebben ook autobedrijven, tandartsen en advocaten als klant. Tevens werken wij voor een groot aantal particulieren.

J. Vlastuin BV - Rhenen Realisatie nieuwe website J. Vlastuin Reparatie & Onderhoud.
J. Vlastuin is een onderneming actief op het gebied van pluimveesystemen, voervijzels en machines. Tevens verhuurt men een groot assortiment aan hoogwerkers. Door specialisatie is Vlastuin een bekende referentie voor het onderhouden en repareren van pluimveesystemen en voervijzels.Gezien de grote ervaring met het merk Capway hebben wij samen het idee bedacht om het domein Capwayspecialist.nl te registreren.

CompuShare heeft een nieuw site ontwikkeld, en begeleid J. Vlastuin in de verdere optimalisatie op de digitale snelweg. Neem een kijkje op www.capwayspecialist.nl

Imago Styliste Jacoline - Opheusden Realisatie website

Efcon Recruiting & Consulting - Capelle aan de Ijssel Implementatie Terminal systeem, levering online backup, regulier onderhoud

Saucijzenbakker - Rhenen Complete automatisering, telefonie, onderhoud alarm & CCTV systeem

ACE Koeriers - Ijsselstein Maandelijks systeembeheer, online backup, DSL-verbindingen, 24x7 monitoring.

Tandheelkunde Hoek - Ede Implementatie Windows 2011 Small Business Server, Online Backup, systeembeheer op afroep.

Wassink Koeriers - Barneveld Implementatie Windows 2011 Small Business omgeving, Online Backup, systeembeheer op afroep. Tevens implementatie van VOIP telefonie via TeleShare.nl

HSR Verpakkingen - Ede Implementatie Windows 2011 Small Business omgeving, Online Backup, systeembeheer op afroep.

De Verzuimoplosser - Veenendaal Voor De Verzuimoplosser hebben wij begin januari de bedrijfsverhuizing gerealiseerd op ICT gebied naar de Koningsschot te Veenendaal.
Deze klant is voorzien van een eigen Windows 2008 server voorzien van Exchange omgeving voor de e-mail.
Daarnaast is ook de VOIP telefonie geregeld via onze dochteronderneming TeleShare. Ontzorgen doen wij deze klant op het gebied van automatisering met een servicecontract waarbij wij 24 x 7 de systemen monitoren.

JG Auto's - Bergharen Voor JG Auto's hebben wij in november 2010 de inrichting verzorgt van het netwerk. Klant maakt gebruikt van onze diensten Hosted Exchange, Backup Online & ons managed services concept. Telefonie is geregeld via de CompuShare VOIPbox.

JoyCrafs - Lienden Volledig beheer van netwerk. Klant werkt op een terminalsysteem. Qua telefonie maakt men gebruik van onze TeleShare VOIP oplossing.

Utrechtse Bazaar - Utrecht Voor de Utrechtse Bazaar verzorgen wij het onderhoud aan servers en systemen. De telefonie is eveneens in handen van TeleShare via een VOIP systeem. Realisatie verhuizing naar nieuwe locatie, aanvang werkzaamheden juli 2012, realisatie einde augustus 2012. Tevens verzorgen wij de implementatie van een glasvezelverbinding

Oto2Rent - Maarssen Preventief onderhoud. Backup Online Oplossing. Onderhoud document management systeem. Uitgaande telefonie loopt bij Oto2Rent via de CompuShare VOIPbox.

Pedro Kantoor- en Magazijninrichting - Elst Systeembeheer aan Windows 2003 server en werkplekken. Uitgaande telefonie loopt bij Pedro via de CompuShare VOIPbox.

Beter Thuis Wonen - Slagharen (7 locaties) Voor Beter Thuis Wonen hebben wij in juli 2010 een implementatie gedaan van een Windows 2008 terminal systeem met 55 gebruikers. De servers zijn gestationeerd in een datacentrum.

Hotel The Lizard Inn B.V. - Bonaire, Caribisch Nederland (CN). Wij verzorgden de bouw en projectbegeleiding van de website van dit Hotel. Daarnaast ondersteunen wij The Lizard Inn met de gehele automatisering zoals een online reserveringsmodule. Neem eens een kijkje op www.lizardinnbonaire.com

Autobedrijf Coolen - Apeldoorn & Deventer. Voor Autobedrijf Coolen verzorgen wij de complete automatisering van A tot Z.
In 2009 hebben wij een nieuw netwerk geïmplementeerd en de samenvoeging van de, voorheen gescheiden netwerken. Beide vestigingen hebben wij verbonden via een ADSL-verbinding met VOIP qua telefonie.

Autobedrijf Nico Bruggink - Borculo. Voor Autobedrijf Nico Bruggink verzorgen wij het preventief onderhoud aan het netwerk. Nico Bruggink maakt tevens gebruik van onze online backup oplossing.

Elektropa Kunststoffen B.V. - Renkum. Het complete systeembeheer & de levering van benodigde hard- en software is uitbesteed aan CompuShare.
In maart 2011 hebben wij een groot deel van de werkplekken vervangen, alsook de server.

Reclamebureau Veconet B.V. te Ede. Levering, installatie en onderhoud computers (Apple) en server.

Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei B.V.Voor Kraamzorg Betuwe & Gelderse Vallei hebben wij de verhuizing van de ICT verzorgen in mei 2010. Tevens hebben wij een speciale serverruimte ingericht met patchkast. Verder zijn de systeembeheerdersactiviteiten en het online backuppen in goede handen bij CompuShare.

Marianne Design B.V. Apeldoorn. Het preventief onderhoud van de hard- en software verzorgen wij voor Marianne Design B.V. Er wordt tevens een online backupoplossing afgenomen.

Com.Pas B.V. Ede. Preventief onderhoud & levering van hard- en software.

Body Control Ede. Preventief onderhoud & levering van hard- en software. Voor BodyControl Ede verzorgen wij tevens het onderhoud.