Opdrachtgevers

CompuShare werkt voor regionale én nationale organisaties. Opdrachtgevers zijn industriële en dienstverlenende ondernemingen, organisaties in de non-profitsector, overheden en (semi) overheidsinstellingen.

Visie

"CompuShare, Automatiseringsoplossingen die werken! Voor ons is een helder advies het vertrekpunt, en een naar tevredenheid functionerend ICT-concept de enige manier voor een efficiënte samenwerking. Uw behoefte staat bij ons altijd centraal. U moet u immers volledig kunnen concentreren op uw business, dan zorgen wij wel voor uw automatisering!"

Service & Support

Om de klanten blijvend goede service en support te kunnen verlenen besteedt CompuShare Automatisering veel aandacht aan het opleiden van personeel om nog klantgerichter te kunnen werken en op technisch gebied up-to-date te blijven. Kortom service en support zijn de sleutelwoorden voor succes in een onderneming. Daarom levert CompuShare een compleet assortiment producten met de daarbij behorende diensten. Dit levert voor u een grote meerwaarde van het product op.